2023 Yılı 1. Dönem Genel Araştırma Projeleri (GAP) Çağrısı

Değerli Araştırmacılar,

2023 yılı 2. Dönem Genel Araştırma Projeleri (GAP) destek başvuruları 5 Mayıs 2024 tarihine kadar BAPSİS (bapsis.acibadem.edu.tr) sistemi üzerinden yapılacaktır.

Önemli bilgiler:

Proje Tanımı: Acıbadem Üniversitesi öğretim üyeleri ile doktora/tıpta uzmanlık eğitimini tamamlamış araştırmacıların bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetlerini içeren projelerdir.

Değerlendirmeye alınan proje önerileri, proje grubu dikkate alınarak sayı ve nitelikleri Komisyon tarafından belirlenen hakemlere gönderilir. Hakemlerden en az birinin diğer üniversitelerden olması tercih edilir. BAP Komisyonu, gelen değerlendirme raporlarını, proje ekibinin akademik performanslarını ve yürüttükleri BAP projeleri kapsamında üretilen bilimsel yayın ve patent gibi çıktıları da dikkate alarak projenin desteklenip desteklenmeyeceğine karar verir.

• Genel Araştırma Projeleri'nin proje destek üst limiti KDV dâhil 400.000 TL'dir.
• Desteklenen Genel Araştırma Projelerinden, proje sonuçlandıktan sonra en geç bir yıl içinde bir adet WoS Q1-Q2 makale yayınlanması gerekir.


ÖNEMLİ NOT: Bu proje  türü ile ilgili  detaylı bilgilere bapsis.acibadem.edu.tr sisteminden AVESİS Kullanıcı Adı ve Şifresi ile giriş yapıldıktan sonra “Yardımcı Bilgiler” menüsünden ulaşılabilir.