2024 Yılı 2. Dönem Lisansüstü Tez Projeleri (LTP) Çağrısı


2023 Yılı 2. Dönem Lisansüstü Tez Projeleri (LTP) destek başvuruları 5 Mayıs 2024  tarihine kadar BAPSİS (bapsis.acibadem.edu.tr) sistemi üzerinden yapılacaktır.

Önemli bilgiler:

Proje Tanımı: Lisansüstü (yüksek lisans, doktora, tıpta uzmanlık) tezlerini kapsayan ve tez danışmanı olan öğretim üyesinin öğrencileri ile yürüttüğü araştırma projeleridir. Sonucunda tez hazırlanmayan lisansüstü eğitim çalışmaları için Lisansüstü Tez Projesi desteği sağlanmaz. Araştırmacılar eş zamanlı olarak en fazla dört lisansüstü tez projesi ve iki diğer proje türlerinden olmak üzere toplam en fazla altı projede yürütücü olarak görev alabilirler.

Başvuru: Proje başvurusu tez konusunun lisansüstü çalışmanın yürütüldüğü Enstitünün/Fakültenin yetkili kurullarınca onaylanmasından sonra gerçekleştirilir. Bu kapsamda yalnızca, normal eğitim-öğretim süresi içerisinde bulunan lisansüstü tez çalışmaları için destek sağlanır. Başvuru aşamasında lisansüstü tez çalışmasının yürütüldüğü Enstitü/Fakülte tarafından da onaylanan Araştırmacı Beyan Formu'nun ve tez konusunun onaylandığına dair Kurul Kararı'nın sunulması zorunludur.

• Doktora/Tıpta Uzmanlık Tez Projesinin proje destek üst limiti KDV dâhil 100.000 TL'dir.
• Yüksek Lisans Tez Projesinin proje destek üst limiti KDV dâhil 35.000 TL'dir.
• Desteklenen doktora/tıpta uzmanlık tez projelerinden, proje sonuçlandıktan sonra en geç bir yıl içinde bir adet WoS Q1-Q3 makale yayınlanması gerekir.
•  Desteklenen yüksek lisans projelerinden, proje sonuçlandıktan sonra en geç bir yıl içinde bir adet WoS Q1-Q3 makale yayınlanması ya da sonuçlarının ulusal/uluslararası bir kongrede bildiri olarak sunulması gerekir.

ÖNEMLİ NOT: Bu proje  türü ile ilgili  detaylı bilgilere bapsis.acibadem.edu.tr sisteminden AVESİS Kullanıcı Adı ve Şifresi ile giriş yapıldıktan sonra “Yardımcı Bilgiler” menüsünden ulaşılabilir.